Maksutavat

Ostaminen Siemenet.net verkkokaupasta on turvallista! Meillä on kaikki yleisimmät maksutavat. Maksutavoista vastaa Checkout Finland (Osuuspankki) ja Nets Finland korttimaksujen osalta (Ei vielä käytössä).

Verkkosivumme yhteys on kauttaaltaan suojattu SSL-suojauksella. Emme koskaan tallenna pankki- tai luottokorttitietojanne.  Maksun suorittaminen tapahtuu kokonaan Checkout Finlandin järjestelmässä.

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin.  Chekout Finlandin omistaa OP-Ryhmä (Osuuspankki).

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland joka välittää maksun meille. Saamme myös reaalijassa tiedon maksutapahtumasta, jolloin voimme lähettää tuotteet heti asiakkaallemme.

Maksu puhelimella 

Käytössä Pivo ja MobilePay

Maksut luottokorteilla

Käytössä nyt Visa, Visa Electron ja Mastercard

Maksu laskulle ja osamaksu

Käytössä nyt  Mash, Tulossa OP Lasku, ja Jousto