Tietosuojaseloste

1.1.2019

Rekisterinpitäjä:
Nettipuro Tmi

Kaivosrinteentie 6 J 84

01610 Vantaa

Nettipuro Tmi joka omistaa Simenet.net nettisivuston tallentaa ja käsittelee asiakkaidensa henkilötietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR, 2016/679) sekä nykyisen henkilötietolain (523/1999) mukaisesti. Asiakkaan on hyväksyttävä tämän tietosuojaselosteen ehdot ennen verkkokaupasta tilaamista. Henkilötietojen antaminen on edellytys tilaamiselle. Verkkokaupastamme ei voi tilata tuotteita antamatta henkilötietoja.
Rekisterin käyttötarkoituksia ovat

•    Asiakkuuden ylläpito, kuten tilausten käsittely, toimitus, takuuasiat ja laskutus
•    Asiakkuuteen liittyvä viestintä, esim. erilaiset kampanjat
•    Käyttökokemuksen parantamiseksi, tuotesuositusten antamiseen ja markkinoinnin kohdennukseen

Henkilötietojen käsittelyssä ja käsittelyn suunnittelussa noudatamme hyviä tietosuojakäytäntöjä. Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimukset.

Nettipuro Tmi:n asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot:

•    Etu- ja sukunimi
•    Sähköposti
•    Puhelinnumero
•    Postiosoite
•    Tilaushistoria

Säilytämme henkilökohtaisia tietojasi vain tarvittavan ajan, jotta voimme täyttää tässä tietosuojaselosteessa kuvatut käyttötarkoitukset. Suomen kirjanpitolaki asettaa velvoitteita tiedon pidempiaikaiselle tallentamiselle.

Henkilötietoja vastaanottavat:

•    Yrityksemme ja sen työntekijät
•    Maksunvälittäjä, joka vastaanottaa maksut
•    Kuljetusyritys, joka kuljettaa tavaran asiakkaale

Rekisterin tiedot koostuvat asiakkaan itse ilmoittamista tiedoista verkkokaupassamme tai muutoin ja erilaisin sähköisin lomakkein kerättävistä tiedoista.
Käytämme luotettuja sopimuskumppaneita, jolloin tietoa voidaan siirtää kolmannelle osapuolelle. Kaikkien kumppanien kanssa on sopimuksissa huomioitu EU:n tietosuoja-asetuksen ja muun lainsäädännön asettamat vaatimukset.

Rekisteröidyillä on seuraavat oikeudet:

•    Oikeus tarkastaa itseä koskevat henkilötiedot
•    Oikeus tietojen oikaisemiseen
•    Oikeus käsittelyn rajoittamiseen (esimerkiksi oikeus kieltää markkinoinnin)
•    Oikeus vastustaa käsittelyä
•    Oikeus peruuttaa suostumus (esimerkiksi oikeus peruuttaa suostumus markkinointiin)
•    Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Voit itse poistaa omat tietosi verkkosivuiltamme kirjautumalla sisään.  Voit myös ylläpitää tietojasi.  Mikäli et tilannut tuotteitamme kirjaantumatta, voit pyytää meitä poistamaan tietosi.  Lähetä poistopyyntö osoitteeseen info@siemenet.net

Lähetämme muutaman kerran vuodessa asiakaskirjeen asiakkaillemme sekä henkilöille jotka ovat sen tilanneet. Kirjeessä kerromme uutuustuotteistamme sekä muita vinkkejä.  Saat myös joskus alennuskoodeja ja mahdollisia tietoja tulevista alennuksista. Voit itse poistaa asiakaskirjeen kirjeessä  olevaa linkkiä painamalla.